top of page

Wang geplaatst op Aug 5, 2013 4:33 PM

Laatste tijd heb ik erg last gehad van acne en besloot om een behandeling te nemen. Ik heb afgelopen vrijdag een Neoderma chinese peeling gehad bij Beauty Salon Zen Moments. De peeling deed echt vreselijk veel pijn en mijn gezicht werd daarna echt knalrood. Maar het is allemaal wel waard! Want de peeling heeft mijn huid erg goed verbeterd. Mijn acne is grotendeels verdwenen en mijn huid is ook gladder geworden. Grootste voordeel is dat het vergoed wordt door de verzekering! Volgende maand ga ik weer een peeling nemen.

Brenda geplaatst op Apr 12, 2012 8:25 PM

Weer een zalige behandeling gehad van Sharon. Echt even een momentje voor jezelf en de massage is FANTASTISCH!!

catelijn geplaatst op Feb 12, 2012 10:09 PM

hallo Sharon, dank je wel voor je rust en tijd afgelopen zaterdag, fijn om even bij te komen bij jou in de salon. fijne dag, succes met de komende drukke tijd. vriendelijke groet catelijn

Uw naam:*

Uw e-mailadres: *

Voer reactie in:*

Thank you!

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.

Neem contact op

Beauty Salon Zen Moments

Jacobusstraat 41

4834 wl

BREDA

06-43499199

@:zenmoments73@gmail.com

Om de rust tijdens de behandeling te garanderen, is het niet altijd mogelijk de telefoon op te nemen. U kunt altijd een voicemail bericht inspreken, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.


Of vul het onderstaande formulier in, en u krijgt zo snel mogelijk een

reactie terug.

Voornaam:*

Achternaam: *

Email:*

Telefoon:

Adres 1:

Plaats:

Postcode:

Reacties:

Bedankt! Uw gegevens zijn succesvol ingevoerd.

bottom of page