top of page

Sophie geplaatst op Jan 18, 2018 2:53 AM

Vandaag bij Sharon geweest voor advies over de producten van CC! Ik ben erg fijn geholpen, ze nam rustig de tijd voor me en was erg vriendelijk. Dankzij Sharon heb ik de juiste kleuren en een goed advies gekregen. Ik ben erg blij met de producten die ik heb aangeschaft en kom zeker nog eens terug!

Iris geplaatst op Dec 16, 2017 11:03 PM

Voor mijn eczeem wilde ik een natuurlijk product, en kwam uit bij Sharon. Ze heeft me fantastisch geadviseerd en ben super blij met de aangeschafte producten. Dank je wel !

Lisette geplaatst op Dec 4, 2017 9:12 PM

een hele fijne behandeling gehad bij sharon! Ik ben helemaal overtuigd van de make-up lijn Creative Cosmetics. Sharon heeft het me heel fijn uitgelegd en laten zien en ze denkt met je mee door de tips die ze geeft. Bedankt voor de prettige afspraak!

Ingeborg van Wijhe geplaatst op Nov 28, 2017 6:00 AM

Vandaag heel fijn en kundig make-up advies gehad van Sharon over Creative Cosmetics. Leuke salon en zeer vriendelijke dame!!

Ingrid van Heeswijk geplaatst op Nov 27, 2017 4:15 AM

Beste Sharon, wat een heerlijke Bio peeling was dat. En de bijbehorende gezichtsmassage! Een knusse én schone schoonheidssalon! Een echte aanrader! Ik kom graag weer terug! Groetjes, Ingrid

Sigrid & Ronin geplaatst op Nov 18, 2017 1:56 AM

Wat een fijne, lieve, vakkundige schoonheidsspecialiste ben je, Sharon, heel erg fijn. Ronin en ik zijn heerlijk verwend en wat een fijn Creative Cosmetics make-up advies hebben we vandaag van je gehad, zeg. Prachtige make-up en een super (kleur en gebruikers) advies. Dochterlief (13) eindelijk mooi opgemaakt maar zónder de plamuurlaag en too-much-look. En mama ook blij met mooie natuurlijke make-up zonder chemische toevoegingen. In een woord geweldig!! Dank je wel, Sharon!! Je ziet ons vanzelf weer verschijnen :-D Ik zie je trouwens sowieso volgende week weer, haha. Ik heb de smaak te pakken ;-)

Greet geplaatst op Oct 10, 2017 1:53 AM

Ik gebruik al een tijdje de producten van CC. Maar wou toch wat advies over de juiste kleur, bijkomende producten,... En aangezien Noordwijkerhout vanuit België iets te ver is, kwam ik bij Sharon terecht. Dat heb ik me geen moment beklaagd, ze nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en te testen. Heel open en ongedwongen, en mijn dochter (6 jaar) vond het ook heel leuk. Bedankt voor de goede uitleg en idd Jaliyah is mijn winterkleur. Greetz

Denise geplaatst op Oct 8, 2017 5:00 PM

Gister bij Sharon geweest in haar prachtige salon voor make-up advies van de CC-lijn. Dank je wel voor het goede advies en de gezellige "klik" die wij gelijk hadden! Ben ook superblij met de CC producten, voelt allemaal erg natuurlijk aan. Veel groetjes van Denise

oya geplaatst op Oct 1, 2017 2:48 AM

I visited Sharon's saloon for make-up advise. She responded my appointment request super quickly and met me with a warm welcome on my visit. She immediately knew which foundation shades would fit me, applied them very nicely, and helped me choose the right products. I'm very happy with my purchase and looking forward to visiting her for facial treatments as well. Many thanks Sharon.

Renata Clarijs geplaatst op Sep 26, 2017 6:48 PM

Vrijdag bij Sharon geweest voor kleurkeuze van CC producten. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik op n hele vriendelijke en ervaren manier geholpen ben! Zeer goede uitleg gekregen en t een en ander uitgeprobeerd en vandaar meer aangekocht dan de bedoeling was! Maar wat n fijne producten, kan t iedereen adviseren en ben zelf heel tevreden! Ik kom zeker bij je terug Sharon

Uw naam:*

Uw e-mailadres: *

Voer reactie in:*

Thank you!

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.

Neem contact op

Beauty Salon Zen Moments

Jacobusstraat 41

4834 wl

BREDA

06-43499199

@:zenmoments73@gmail.com

Om de rust tijdens de behandeling te garanderen, is het niet altijd mogelijk de telefoon op te nemen. U kunt altijd een voicemail bericht inspreken, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.


Of vul het onderstaande formulier in, en u krijgt zo snel mogelijk een

reactie terug.

Voornaam:*

Achternaam: *

Email:*

Telefoon:

Adres 1:

Plaats:

Postcode:

Reacties:

Bedankt! Uw gegevens zijn succesvol ingevoerd.

bottom of page