top of page

Joyce geplaatst op Apr 11, 2018 8:54 PM

Online proefmonsters besteld van Creative Cosmetics, één merk wat mij absoluut aanspreekt. Ik kwam er niet aan uit. Gelukkig is Sharon een verkooppunt voor dit merk. Zo heeft ze samen met mij gekeken wat er nodig was, niet alleen de make up zelf maar zeker ook de bijhorende kwasten heb ik aangeschaft. Ik ben blij met het resultaat en stuur mensen graag door naar Sharon om advies te krijgen over Creative Cosmetics.

Karin geplaatst op Apr 9, 2018 3:47 AM

Een heerlijke gezichtsbehandeling gehad en make-up advies van Sharon. Wat een feestje. Ze neemt echt de tijd en geeft goed advies. Echt een aanrader!!

Ursula Buijs geplaatst op Apr 8, 2018 2:21 AM

Fantastische afspraak gehad bij Sharon. Make up advies met mineralen make-up van Creative Cosmetics. Ik ben zoooooo enthousiast, dierproefvrij en met de tips van Sharon een eitje om bij jezelf aan te brengen, met een FANTASTISCH resultaat. Ik kan het iedereen aanraden! Doei dure merken van parfumeriezaken en Hello minerale make-up hartelijk dank lieve Sharon :)

Isabel geplaatst op Mar 25, 2018 4:41 PM

Laatst voor het eerst bij sharon geweest. Was op zoek naar CC make up. Lekker ongedwongen en enthousiast legde ze me uit hoe/wat, en vooral: wát past bij mijn huid. Nu een aantal weken verder, ben ik zeer tevreden, ik kan het zelf!!! Heb het onder de knie hoor. Wat een top product. Dankjewel voor je adviezen Sharon, tot de volgende keer :)

Anita geplaatst op Mar 12, 2018 11:30 PM

Ik ben vandaag bij Sharon geweest voor advies over de cc producten. Ik werd heel gastvrij ontvangen en ben erg goed geadviseerd! Sharon nam uitgebreid de tijd voor een proef make-up. Legt alles stap voor stap uit, ook met de juiste kwast erbij. Zij heeft er een heel tevreden klant bij! Bedankt Sharon.

Vivian Martens geplaatst op Feb 26, 2018 11:44 PM

Vandaag bij Sharon geweest voor advies over de cc producten. Ik werd héél gastvrij ontvangen en ben erg goed geadviseerd! Sharon nam uitgebreid de tijd voor een proef make-up en heeft er een tevreden klant bij!

Charlotte geplaatst op Feb 20, 2018 8:50 PM

En super fijne behandeling gehad! Daarna weer fijne producten van CC aangeschaft. Goed geadviseerd door Sharon! Zeker een aanrader, Sharon is zeer hartelijk en heeft goede kennis!!

Shelley geplaatst op Feb 4, 2018 0:01 AM

Vandaag op afspraak geweest bij Sharon voor mijn droge, rode huid om te informeren naar de make-up lijn Creative Cosmetics. Sharon geeft je duidelijke informatie over de producten en legt stap voor stap de make-up routine uit. Daar hoorde natuurlijk ook een make-over bij. Gek genoeg was het resultaat van de make-over zo hard wennen omdat al mijn roodheid verdwenen was! Maar na een intensieve, regenachtige wandeling zag ik er nog steeds mooi uit, en kon ik niet meer stoppen met in de spiegel te kijken!! Sharon, dankjewel om me zo mooi te laten voelen vandaag! Ik hoop snel weer wat meer producten bij jou te mogen bestellen. Ik kan niet wachten om morgen zelf te experimenteren met mijn make-up!

Sylvana van Gurp geplaatst op Feb 3, 2018 9:33 PM

Bedank Sharon voor de heerlijke behandeling en make-up advies, ik kom gauw weer terug!

Sonja rops geplaatst op Jan 31, 2018 10:42 PM

Eindelijk de Cc producten in bezit Goede uitleg en goed advies En weet precies hoe t nu te gebruiken Dank je wel sharon je hebt me blij gemaakt

Uw naam:*

Uw e-mailadres: *

Voer reactie in:*

Thank you!

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.

Neem contact op

Beauty Salon Zen Moments

Jacobusstraat 41

4834 wl

BREDA

06-43499199

@:zenmoments73@gmail.com

Om de rust tijdens de behandeling te garanderen, is het niet altijd mogelijk de telefoon op te nemen. U kunt altijd een voicemail bericht inspreken, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.


Of vul het onderstaande formulier in, en u krijgt zo snel mogelijk een

reactie terug.

Voornaam:*

Achternaam: *

Email:*

Telefoon:

Adres 1:

Plaats:

Postcode:

Reacties:

Bedankt! Uw gegevens zijn succesvol ingevoerd.

bottom of page