top of page

Palmyra geplaatst op Oct 22, 2018 2:37 AM

Gisteren bij Sharon geweest omdat ik interesse had voor de CC producten. Ik ben zeer gastvrij ontvangen. Sharon neemt de tijd voor je en legt de dingen goed uit. De CC producten en kwasten ook aangeschaft. Alleen vond ik het spannend of het mezelf ook zou lukken omdat ik zelden make-up gebruik. En jawel, het is inderdaad zelf goed te doen en Sharon geeft je ook nog advies nadat je de producten gekocht hebt. Eerlijk en vakkundig en een heel mooi mens. Dank je wel, ik kan nu zonder opvallende pigment vlekken door het leven gaan. Ik vind de producten en Sharon zeker een aanrader.

Corine geplaatst op Oct 10, 2018 1:38 AM

Omdat we graag de make-up van Creative Cosmetics wilden uitproberen, maar niet helemaal naar Noordwijkerhout wilden rijden om eventueel tot de conclusie te komen dat we het niks vonden (op internet staan natuurlijk ook wel eens dingen die te mooi zijn om waar te zijn), zijn mijn schoonzusje en ik bij Sharon geweest voor wat uitleg en een proefmake-up. We zijn absoluut niet teleurgesteld, integendeel zelfs! Sharon legt alles super uit en laat je stap voor stap zien hoe je de make-up het beste kan aanbrengen. Ook wist ze feilloos de kleuren te kiezen die het beste pasten bij ons. We zijn super blij met de spullen die we hebben aangeschaft. Als we nog eens wat nodig hebben, dan komen we zeker weer langs!

jolanda geplaatst op Sep 5, 2018 4:53 PM

gisteren bij Sharon geweest over uitleg van de cc producent. een duidelijke eerlijke uitleg! gelijk de juiste kleuren te pakken! heel erg fijn! en ja gekocht waar ik uitleg over wilde hebben met bijbehorende kwasten ben er blij mee!!! ook nog een klein potje dagcrème gekregen om uit te proberen want daar had ik ook belangstelling voor... Bedankt!!!!

Diana geplaatst op Aug 19, 2018 9:28 PM

Samen met mijn vriendin persoonlijk advies gekregen van Sharon over Minerale make-up van Creative Cosmetics. Sharon neemt meer dan ruim de tijd voor je en wist meteen de juiste foundation kleur te kiezen ( dat is nog nooit iemand gelukt! ). Ze heeft er een zeer goede kijk op, legt goed uit wat ze doet en wat CC voor je huid doet. ( dat kun je direct zelf zien en voelen ) Ze neemt ook ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden en geeft hele goede adviezen. Tevens hanteert ze de make-up kwast met zelfverzekerde vaste hand! Kortom een echte vakvrouw! Ik heb het bezoek als zeer prettig ervaren. Sharon mijn complimenten! Heel hartelijk bedankt voor de fijne ontvangst, je goede uitleg en advies, je bent een hele lieve kanjer!

Ineke geplaatst op Aug 16, 2018 3:46 AM

Vanavond bij Sharon geweest voor advies voor mijn make-up. Het was een fijne afspraak, ze neemt de tijd voor je, ik was gelijk op mijn gemak...erg prettig moet ik zeggen. Er werd echt goed geluisterd naar mijn wensen en Sharon haakte daar goed op in, dank je wel Sharon en graag tot ziens!

Adriënne geplaatst op Jul 23, 2018 3:36 PM

Vriendelijk, goede uitleg, leerzaam, fijne behandeling! Ik kom zeker terug en ook voor m’n dochters met acne. Tot snel!!

Monique geplaatst op Jul 13, 2018 11:00 PM

Vanmiddag bij Sharon geweest voor persoonlijk advies m.b.t. de CC producten. Ben heel tevreden over het resultaat en weet nu zeker dat ik de juiste spullen aangeschaft heb. Sharon is bovendien een hele prettige persoon waarbij je je snel op je gemak voelt!

Zeljka geplaatst op Jul 4, 2018 8:13 PM

Ik kwam bij Sharon via Google omdat ik advies wilde m.b.t. CC make up. Ze heeft mij echt ontzettend goed geholpen. Ze nam alle tijd om alles uit te leggen en dacht echt met mij mee. Ik heb er echt vertrouwen in en daarom kom ik hier zeker terug voor een beauty behandeling.

Nannie Nous geplaatst op Jun 22, 2018 4:02 AM

Gisteren voor de eerste keer bij Sharon geweest, Goed advies gekregen over de foundation,heb het ook gelijk aangeschaft,Sharon is niet opdringerig en heel vriendelijk,vandaag ook nog producten na komen brengen. Dank je wel Sharon.

Louise Hoogstrate geplaatst op Jun 16, 2018 11:47 PM

Vandaag voor het eerst bij Sharon geweest. Heel gastvrij ontvangen. Ze neemt in alle rust echt alle tijd voor je. Met haar deskundigheid geeft ze je heel goed advies en heeft mij opgemaakt met de CC producten. Het kiezen van de juiste foundation lukt je echt niet via internet en staaltjes. Ik ben echt supermooi opgemaakt en deze producten voelen ook heel fijn op je huid. Het vlekt niet en is ook qua prijs/kwaliteit super. Heb dan ook meteen alles aangeschaft inclusief kwasten. Echt n aanrader voor iedereen. Sharon is een hele lieve, eerlijke dame die weet waar ze het over heeft. En wat ik hier in de revieuws al gelezen had echt niet opdringerig. Dat is heel fijn. Een aantal producten waren niet op voorraad maar ik kreeg er wel al wat van haarzelf van mee in kleine potjes. En ze komt de rest als het binnen is deze week brengen! Geweldige service! Bedankt Sharon voor de fijne ontvangst en je goede advies! Ik kom zeker bij je terug!

Uw naam:*

Uw e-mailadres: *

Voer reactie in:*

Thank you!

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.

Neem contact op

Beauty Salon Zen Moments

Jacobusstraat 41

4834 wl

BREDA

06-43499199

@:zenmoments73@gmail.com

Om de rust tijdens de behandeling te garanderen, is het niet altijd mogelijk de telefoon op te nemen. U kunt altijd een voicemail bericht inspreken, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.


Of vul het onderstaande formulier in, en u krijgt zo snel mogelijk een

reactie terug.

Voornaam:*

Achternaam: *

Email:*

Telefoon:

Adres 1:

Plaats:

Postcode:

Reacties:

Bedankt! Uw gegevens zijn succesvol ingevoerd.

bottom of page