top of page

Ingrid geplaatst op Nov 13, 2016 4:11 PM

Bij sharon geweest voor de make-up van creative cosmetics, zij heeft ons ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Echt zo n fijn product! Ze is erg professioneel en weet waar ze het over heeft. Kom zeker nog eens terug en dit keer voor een behandeling��

Ilona geplaatst op Sep 11, 2016 9:27 PM

Ik ben eindelijk in goede handen terecht gekomen. Heel professioneel en betrouwbaar. Ik ben super tevreden hoe Sharon mij behandeld heeft qua sfeer, adviezen en tips. Zij wist precies wat ik nodig had en het klopte ook. Bedankt Sharon dat je me zo goed geholpen hebt. Groetjes, Ilona

Sakina geplaatst op Jul 4, 2016 5:29 PM

Ik ben 2-7 voor t eerst bij Sharon geweest, voor een gezichtsbehandeling. Kort samengevat: Heerlijk!. Je neemt echt de tijd, en legt alles uit. Heel ontspannend was het, en mijn huid was daarna super super zacht. Nogmaals bedankt! Tot over 4 weken.

Khadija geplaatst op Mar 2, 2016 5:03 AM

Ik ben vandaag voor het eerst bij Sharon geweest! Allereerst mijn complimenten een echte vak vrouw! Hele fijne salon je komt er echt tot rust. Ik heb de Bio peeling gehad meteen al na de behandeling voelde mijn gezicht veel gladder en schoner. Lieve Sharon tot over 4 weken bedankt voor de fijne avond en goede uitleg! Je bent zeker een aanrader. Groetjes Khadija

Yvonne geplaatst op Sep 18, 2015 9:13 PM

Bedankt Sharon voor de fijne gezichtsbehandeling van Weleda deze ochtend! De gezichtsmassage was heerlijk ontspannend en een luxe cadeautje voor mijn huid! Tot een volgende keer. Dag, Yvonne

Milia BROEKEN geplaatst op Jun 1, 2015 4:30 PM

Is er een mogelijkheid om de foundationpoeder op mineralen basis te kopen bij jullie. Ik heb hem van Studio Creative Cosmetics in Noordwijkerhout maar zag dat jullie hem ook in de verkoop hebben?

Maaike geplaatst op Apr 13, 2015 4:07 AM

ik heb het nieuwe zo'n product besteld bij SPF 20 wil graag 2 flessen en maak een mooi prijsje graag

Melissa geplaatst op Nov 21, 2014 3:22 PM

Deze week mijn 2e Chinese peeling gehad ivm acne, mijn huis was na de 1e keer al verbeterd en nu is hij nog gladder en egaler! Helemaal happy!! Thanks Sharon!

Jamila A. geplaatst op Mar 22, 2014 5:30 AM

Ongeveer een jaar geleden kwam ik bij de apotheek voor rode vlekjes op mijn gezicht, er werd mij toen verteld dat het acne was, hier schrok ik ontzettend van. Via de apotheek ben ik bij Sharon terecht gekomen en ik heb de Neoderma bio-peeling genomen. Resultaat is verbluffend, mijn gezicht ziet er weer stralend uit, het heeft echt goed geholpen. Acne is grotendeels helemaal weg. Daarnaast is de schoonheidsspecialiste een topvrouw, zeer goede sfeer en ze neemt de tijd voor je! Behandelingen zijn zeker voor herhaling vatbaar!

thushanthi geplaatst op Sep 11, 2013 7:30 PM

Zeer goede behandeling gehad van Sharon. Mij gezicht zit nu beter uit en frisser. Klantvriendelijkheid, goed sfeer, relax. Eind van maand kom ik weer langs.

Uw naam:*

Uw e-mailadres: *

Voer reactie in:*

Thank you!

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.

Neem contact op

Beauty Salon Zen Moments

Jacobusstraat 41

4834 wl

BREDA

06-43499199

@:zenmoments73@gmail.com

Om de rust tijdens de behandeling te garanderen, is het niet altijd mogelijk de telefoon op te nemen. U kunt altijd een voicemail bericht inspreken, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.


Of vul het onderstaande formulier in, en u krijgt zo snel mogelijk een

reactie terug.

Voornaam:*

Achternaam: *

Email:*

Telefoon:

Adres 1:

Plaats:

Postcode:

Reacties:

Bedankt! Uw gegevens zijn succesvol ingevoerd.

bottom of page