Beauty Salon Zen Moments - Live the life you love
Gezichtsbehandelingen 

Flash behandelingen
40min
Reiniging, peeling, vapozone, gezichtsmasker, dag/nachtcrème 
Prijs: € 40

Ceremonie behandelingen
: 60min
Afgestemd op de huidtype: Sushi Ceremony 
                                        SensiSkin Ceremony 
                                        Pure Rebalancing Ceremony
Reiniging, peeling, epileren, vapozone, onzuiverheden verwijderen, gezichts en deco massage,
gezichtsmasker
Prijs: € 52,50
 
Huidverbeterend behandelingen:


Milde fruitzuur behandeling
: 60min  
Bij een acne huid, wordt het vergoedt door de zorgverzekering

Op basis van suikerrieten. Deze zuren zorgen ervoor dat het buitenste laagje dode huidcellen wordt losgeweekt en nieuwe cellen de kans krijgen omhoog te komen. Deze producten zijn dus niet alleen goed voor het aanmaken van nieuwe cellen maar werken ook tegen acné, huidveroudering, hyperpigmentatie en littekens. Zo zorgt het voor een mooie en egale huid met schone poriën èn worden serums en crèmes beter opgenomen.

Reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, vapozone met fruitzuurlysing, gezicht of deco massage, intense alginaat masker
Prijs: € 55,-

Acid peel Treatment = intensieve peeling met een verhoogde percentage fruitzuren. 
Bij een acne huid, wordt het vergoedt door de zorgverzekering

Deze haalt uw nieuwe huidlagen tevoorschijn en maakt hem glad en stralend! Het is een methode om de lagen van de huid op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen. Het stimuleert de dikte van de huid en het collageen gehalte. Om storende rimpeltjes en pigmentvlekjes te vervagen. Het verfijnt de grove poriën bij de acne en vette huid, het werkt ook preventief tegen huidveroudering. Toepasbaar op alle huidtype. 
Prijs:   68,50  70min


Intense Treatment, keuze uit:
Prijs: € 68.50 

- Microneedling met Vitamine C 20% concentratie
Deze gelaatsbehandelingmethode maakt 250.000 micro kanaaltje, waardoor een aangebrachte crème of serum 1000x beter kan worden opgenomen in de huid.  Elke roller heeft 540 naaldjes van titanium.- Bindweefselmassage met rollers en intensieve Age serum
De meest doeltreffende massage om de huid te versteviging.
Door gebruik van de bindweefselrollers stimuleren we het onderhuids bindweefsel. Zo worden de fibroblasten versterkt en de aanmaak van ons eigen collageen en hyaluronzuur bevordert. Voor een steviger, volle en frisse huid.


- Puurr Cupping ritueel
Tijdens deze behandeling wordt er gebruikt gemaakt van massage 'cups'
Deze cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende huidweefsels. De cups zorgen voor een ontspannen, diepe, comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogd, de afvalstoffen afvoeren en dode huidcellen verwijderd.


Decaar algenpeeling/chinese kruidenpeeling: 70min 
Bij een acne huid, wordt het vergoedt door de zorgverzekering

Deze unieke biologische peeling van Decaar, die ontwikkeld is door een dermatoloog, is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief. De algen - kruidenpeeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De kruidenpeeling biedt oplossingen voor huidproblemen als:
Acné en vette huid, overmatige pigmentatie en levervlekken, eczeem en rosacea, littekens, grove poriën en rimpels. 
De kruidenpeeling werkt nog 10 dagen door in de huid na de behandeling.

De peeling is geschikt voor alle huidtype, Zowel voor vrouwen als mannen, voor de getinte tot donkere huid, zelfs voor extreem gevoelige en allergische huid. De behandeling kan hele jaar door behandeld worden, ook in de zomermaanden!

Prijs: € 73,-     Kuur van 3 behandelingen in 3 weken: €205,50-
                       (in 1 x betalen)

Mini-Lift behandeling : 75min  
Geschikt voor: verslapte huid, bij rimpelvorming, couperose, acne, aanstaand bruidje, zowel voor vrouwen en mannen

Mini-lift is een cosmetische liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Door toepassing van de op elkaar afgestemde Mini Lift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de micro circulatie aangezet, waardoor een betere huiddoorbloeding ontstaat. De huid is in optimale conditie om werkstoffen op te nemen die rimpelvorming verminderen en krijgt daardoor een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien. De Mini Lift behandeling geeft een geweldige verbetering van de huidconditie die al in één behandeling duidelijk zichtbaar is. In kuurverband geeft het een liftende en verjongende werking

Behandeling bestaat uit: Reiniging, diepte reiniging, epileren, vapozone, masker, gezicht/deco massage, Mini Lift Vit E oil, Mini Lift Moisturizer
Prijs: € 62,50
Kuurbehandeling in 4 weken: 3 + 1 gratis


Micro-dermabrasie en Ultrasound behandeling
Deze methode wordt uitgevoerd met diamanten opzetstukjes.
Micro-dermabrasie verwijdert de dode huidcellen waardoor de celdeling van uw huid versnelt wordt, het verfijnt de poriën,vermindert de pigmentvlekken en rimpeltjes. Uw huid ziet er direct een stuk gladder en egaler uit. Bij deze behandeling wordt de huid gestimuleerd voor aanmaak van collageen en elastine. Met behulp van trillingen (Ultrasound) worden de huidproducten nóg beter door de huid opgenomen.

Micro-dermabrasie moet in combinatie uitgevoerd worden met een Flash behandeling of een Complete behandeling of een Weleda behandeling. 
Prijs: € 27,50Weleda wellness behandeling: 60min
Reiniging, epileren ,vapozone, onzuiverheden verwijderen, rozenolie ampul, anti-stress gezichtsmassage, gezichtsmasker
Prijs: € 52,50

Weleda wellness deluxe behandeling:80min
Voetenbad, korte voeten massage met aromatische olie, reiniging, epileren , vapozone, onzuiverheden verwijderen, rozenolie ampul, anti-stress gezicht/deco massage, oogmasker, gezichtsmasker
Prijs: € 60,-

 
Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in iedere (gecombineerde) behandelingskeuze. 

(Prijs) wijzigingen onder voorbehoud 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint